Reisorganisaties

Riksja Nieuw-Zeeland. Bouw je eigen Nieuw Zeeland reis.
Riksja Nieuw-Zeeland is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. We reizen het liefst de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden. Bij Riksja Nieuw-Zeeland helpen Leonie, Ellen en Jorien je graag met advies over de slimste route, vlucht en huurauto en vertellen we eerlijk wat je kan verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een vermoeiende rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Vanuit onze eigen ervaring en passie maken we je graag enthousiast.

Meer informatie
GetYourGuide, boek wereldwijd tours en activiteiten.
GetYourGuide is hét platform dat de beste memorabele activiteiten van over de hele wereld verzamelt, allemaal op één plek. De wereld openstellen voor iedereen is de kern van GetYourGuide. Met een team van 400 reis experts, helpt GetYourGuide reizigers de beste activiteiten te vinden waar ze ook naar toe gaan - van skip-the-line tickets van ’s werelds grootste attracties, wandel tours georganiseerd de locals tot bucket-list ervaringen die je nergens anders zal vinden. Sinds de oprichting in 2009 hebben reizigers vanuit meer dan 170 landen al meer dan 20 miljoen tickets en activiteiten geboekt via GetYourGuide. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn en heeft kantoren in 14 landen ter wereld.

Bezoek de website
Tenzing Travel. Specialisten in verre reizen.
Tenzing Travel (voorheen Kuoni) heeft de hele wereld gezien en is om deze reden als geen ander in staat advies te geven op basis van eigen ervaring.
Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Tenzing Travel.
Tenzing Travel biedt autovakanties, camperreizen, rondreizen, maatwerk reizen, individuele reizen, citytrips, huwelijksreizen, groepsreizen, talrijke excursies in wereldsteden en diverse vliegtickets naar bestemmingen wereldwijd met verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Bezoek de website
Travelworld. Vakantie Nieuw-Zeeland.
Travelworld.nl is een reisorganisatie gespecialiseerd in de beste en voordeligste reizen naar verre bestemmingen.
Travelworld.nl is onderdeel van een groot reisbedrijf met veel ervaringen in het aanbieden van reizen naar onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, USA, Canada en Afrika.
Travelworld.nl heeft dan ook een jarenlange ervaring op deze bestemmingen en biedt je een goede prijs-kwaliteit verhouding en een individuele service.
Als specialist voor deze landen wordt natuurlijk veel maatwerk geleverd. Je kan dan ook altijd bij Travelworld.nl terecht voor meer informatie of actuele aanbiedingen. Daarnaast is TravelWorld.nl voortdurend bezig om ook andere goede deals in te kopen, zodat het aanbod steeds uitgebreider wordt en gevarieerd blijft, zodat jij je reis kunt vinden.

Bezoek de website
SNP Natuurreizen van ANWB.
Met reizen over de hele wereld is SNP Natuurreizen dé specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen.
Groepsreizen: in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding.
Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap.

Bezoek de website.
Fox verre reizen.
FOX, Verre Reizen van ANWB heeft als direct seller een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van georganiseerde verre reizen.
In een groep, samen, met vrienden of als single; binnen het ruime wereldwijde aanbod aan groepsreizen, individuele reizen, singlereizen en strandvakanties in veelal comfortabele hotels is uw droomreis zeker op www.FOX.nl te vinden. Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen.
Op de gebruiksvriendelijke website kan je eenvoudig zoeken door alle beschikbare reizen, vindt je uitgebreide informatie en leest u ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Bezoek de website.
Sawadee. Vakanties voor reizigers.
Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden.
Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.
Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Bezoek de website.
Baobab.
Baobab biedt je de voordelen van een georganiseerde reis, zonder je te belemmeren in je individuele vrijheid. Je reis is efficiƫnter, goedkoper en veiliger dan wanneer je zelf alles uitzoekt en regelt. Toch heb je onderweg alle vrijheid om zelf dingen te ontdekken.
Met Baobab reis je altijd in kleine groepen. De groepsgrootte is afgestemd op het vervoer en de accommodatiemogelijkheden ter plaatse. Bieden de vervoersmiddelen en accommodaties meer capaciteit, dan is de groepsgrootte vaak rond de 24 personen.
Met Baobab maak je geen standaardreis. Al sinds onze oprichting in 1972 delen we naast de bekende hoogtepunten ook onze ontdekkingen buiten de gebaande paden graag met je. Zo kom je op unieke plekken waar de natuur nog aan zichzelf is overgelaten en maak je persoonlijk contact met mensen uit andere culturen in hun eigen omgeving.

Bezoek de website.
World Ticket Center. Elke reis zo geregeld.
WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets, last-minutes zonvakanties, rondreizen, camperreizen, verre reizen, wereldreizen, autohuur en hotels. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan WTC.nl haar klanten de voordeligste tarieven aanbieden.
In 2011 heeft WTC.nl een Zoover Award gewonnen voor de Beste Aanbieder Vliegtickets van Nederland.

Bezoek de website.
Sunny Cars. Auto huur Nieuw-Zeeland.
Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. In Nederland is Sunny Cars ruim 20 jaar actief en door haar onderscheidende aanpak binnen de autohuurbranche al geruime tijd marktleider. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all-inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ’gedoe’ of ’vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.

Bezoek de website.
TUI CARS - wereldwijde mobiliteit met de bekende TUI kwaliteit.
Goedkope huurauto’s met all-inclusive pakket en zonder extra kosten vind u bij TUICARS.com. In meer dan 80 landen biedt TUICARS.com, een brede selectie van voertuigen van kleine auto’s naar cabrio’s of minibussen.

Bezoek de website.
SchipholTickets.nl. Direct naar de laagste prijs!
SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. Door middel van scherpe inkoop beschikken zij over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen.
Op de website kan je alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief lowcost maatschappijen) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kan je naar je droombestemming.

Bezoek de website.
Vliegtickets.nl. Vlieg vrolijk!
Vliegtickets.nl is de beste aanbieder van vliegtickets in Nederland. Vliegtickets verkoopt alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Vliegtickets toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines.

Bezoek de website.
Algemene links Nieuw-Zeeland:

Newzealand.govt.nz - New Zealand Government

Newzealand.com - New Zealand

Tourism.net.nz - New Zealand Tourism Guide

Backpackerboard.co.nz - New Zealand’s largest online portal for backpacking

Nz.com - New Zealand Tourism and Travel Guide

Newzealandnow.govt.nz - Your guide to living, working & moving to New Zealand

New Zealand Wikitravel - Wikitravel

Nieuw Zeeland - Wikipedia

Teara.govt.nz - The Encyclopedia of New Zealand

Disclaimer | Privacy

Werkt een link niet meer of is de informatie niet meer up to date, mail me dan: harry@nieuwzeeland-info.nl