Wie zijn wij?
Riksja Nieuw-Zeeland is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. We reizen het liefst de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden. Bij Riksja Nieuw-Zeeland helpen Leonie, Ellen en Simone je graag met advies over de slimste route, vlucht en huurauto en vertellen we eerlijk wat je kan verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een vermoeiende rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Vanuit onze eigen ervaring en passie maken we je graag enthousiast. Leonie bijvoorbeeld, vertelt je graag over de 4x4 excursie bij Wanaka. Na een rit over farmland met schapen en koeien kijk je op grote hoogte je ogen uit over Lake Wanaka.

Ontdek Nieuw Zeeland!
Bij Riksja Nieuw-Zeeland bouw je zelf je eigen reis. Tour in alle vrijheid langs groene fjorden en spuitende geisers. Of wandel samen met je Maori gids door oeroude bossen en luister naar kleurrijke verhalen. Je ziet besneeuwde bergtoppen, helderblauwe meren en droomt weg bij baaien met goudgele strandjes. In alle vrijheid
Je reist op je eigen tempo en in je eigen huurauto. Je bepaalt zelf wanneer je wil stoppen, een korte wandeling wil maken of gaat lunchen in de ’middle of nowhere’. De leukste plekjes die we kennen hebben we op een rijtje gezet. Dit in de vorm van ’bouwstenen’ die je kunt combineren zoals je zelf wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl wij alvast de overnachtingen, excursies en het vervoer regelen. Zo heb je de tijd om Nieuw Zeeland echt te beleven. Op de website staat ook een aantal voorbeeldreizen waarin wij de bouwstenen alvast aan elkaar gepuzzeld hebben. Geeft je direct een idee van wat er mogelijk is qua tijd en geeft leuke tips zoals een relaxte afsluiting op tropisch Fiji.

Kiwi gastvrijheid
Tijdens je reis slaap je in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Kleinschalige accommodaties, weg van de grote hotels. Een nachtje in een Victoriaans Bed & Breakfast of een bergslot met uitzicht op vulkanen. Ervaar de kiwi gastvrijheid op een boerderij midden in het schapenland of beleef de gouden stranden bij Abel Tasman vanuit een eenvoudige chalet. Het zijn allemaal plekjes die we zelf hebben bezocht en verliefd op zijn geworden. De lekkere pizza’s van Stefano, de eigenaar van het farmhostel, zullen we bijvoorbeeld niet snel vergeten.

Bezoek de website
Disclaimer | Privacy

Werkt een link niet meer of is de informatie niet meer up to date, mail me dan: harry@nieuwzeeland-info.nl
links